Hajtetoválás
2016-09-26
Mikropigmentáció – Hajhullás elleni kezelés
2016-10-24

Hajbeültetés korrekció hajtetoválással

Sajnos léteznek olyan klinikák, melyek nem rendelkeznek megfelelő szakértelemmel, és tapasztalt, kiválóan képzett sebészekkel. A szakszerűtlen hajbeültetési kezelések eredményeként gyakran hajsebészeti katasztrófák jönnek létre, a hajtranszplantációt követően maradandó nyomok, hegek maradnak a fejbőrön. Azoknak a pácienseknek is megoldást kínálunk szolgáltatásainkkal, akik olyan hajbeültetésen estek át, melyek hegesedést okoztak. Klinikánkon lehetőséget nyújtunk a hajátültetés okozta hegesedés elfedésére, hajbeültetés korrekcióra.

 

 

Hajtetoválás előtt

hajbeültetés korrekció

 

 

Hajtetoválás után

A legtöbb ember úgy gondolja, minél rövidebb a haja, annál kevésbé tudja álcázni a fejbőrén található hegeket. A hajtetoválással azonban lehetőség nyílik erre! A hajtetoválás képes teljesen eltünteti a hajbeültetés utáni hegeket, így azok még rövid frizura esetén is láthatatlanok lehetnek.

Klinikánkon már elérhető a hajbeültetés korrekció, melynek során egyedülálló pigment implantátumokat helyezünk a fejbőr epidermális rétegébe, annak érdekében, hogy leplezzük bizonyos klinikák által végzett hajbeültetések nyomait. Ily módon viselhet olyan rövid hajat, amilyet csak szeretne, anélkül, hogy aggódnia kellene a fejbőrén található hegek miatt.

A hajátültetés hegeket hagyhat, amennyiben az eljárást egy tapasztalatlan, szakmailag nem megfelelően képzett sebész hajtja végre. Pácienseink számára garantáljuk más klinikák elrontott hajbeültetése miatt kialakult hegek elrejtését. Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen időpontot egy személyes konzultációra, és tudjon meg még többet hajbeültetés korrekció szolgáltatásunkról!

Elkötelezettségünknek köszönhetően klinikánk a legkorszerűbb és legjobb szolgáltatásokat nyújtja ügyfelei számára. Legújabb szolgáltatásunk a hajbeültetés korrekció. A kezelés során speciális pigment implantátumokat helyezünk a fejbőrbe, ezzel létrehozva a hajszimulációt, így képesek vagyunk a hegeket teljes mértékben láthatatlanná tenni.

Továbbá, ha a páciens a hajbeültetéssel együtt részt vesz egy fejbőr pigmentációs kezelésen, akkor kevesebb donorterületre van szükség a hajbeültetés során, így több potenciális páciens lehet, aki alkalmas a hajátültetés elvégzésére.

A dermopigmentáció, vagyis a mikro hajtetoválás egy olyan optikai hajszimuláció, amely borotvált fejbőr hatását kelti azáltal, hogy sötétíti a fejbőr egyes részeit. Természetes hatást kelt, hiszen a pigment implantátum, amely a fejbőrbe kerül, ugyanolyan színt biztosít, mint eredeti haj. Az eredmény sűrűbb haj hatását kelti.

Mindazonáltal fontos, hogy  a paramedicinális mikropigmentáció nem csupán a fejbőr bizonyos pontjainak sötétebbé tétele. Minden egyes mikroelem, egyenként, kézzel készítve jön létre a hajreplikáció érdekében, hogy sűrűbb, vastagabb haj hatását keltse.

A kezelésen átesett páciensek fotóit megtekintheti Hajtetoválás Eredmények aloldalunkon.

Ha szeretne még több információt kapni hajbeültetés korrekcióval kapcsolatban, keresse fel klinikánkat!

hajbeültetés korrekció