Mikropigmentáció – Hajhullás elleni kezelés

Hajbeültetés korrekció hajtetoválással
2016-10-24
Kopaszodás kezelése, fejbör pigmentáció
2016-10-24

Mikropigmentáció – Hajhullás elleni kezelés

Mikropigmentálás – Hajhullás elleni kezelés

A mikropigmentáció egy olyan innovatív kezelés az alopécia, kopaszodás, hajritkulás és hajhullás tüneteivel szenvedők számára, amely valódi haj látványát nyújtja. Nem csak Ön látja úgy, mintha igazi haj borítaná fejbőrét, hanem a környezetében élők is. Az eredmény valóban lenyűgöző.

Klinikánkon szeretjük túlszárnyalni ügyfeleink elvárásait, valamint a piac legújabb technikáit és technológiáját biztosítjuk számukra. Ezért büszkén ajánljuk a mikropigmentálás kezelést férfiaknak.

A mikropigmentáció, más néven a mikro hajtetoválás során speciális pigmenteket implantálnak az epidermiszbe, annak érdekében, hogy ez az orvosi tetoválás borotvált fejbőr hatását keltse. Ez a kezelés egy új megoldás azoknak a férfiaknak, akik szenvednek az alopécia, kopaszodás, hajritkulás, hajhullás okozta kellemetlenségektől. Csakúgy, mint a többi általunk végzett kezeléssel, ezzel is garantált a természetes, praktikus, problémamentes és költséghatékony eredmény.

Ha szeretne véget vetni a kopaszodás, hajritkulás, hajhullás problémájának, azt ajánljuk, olvassa tovább oldalunkat. Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

 

MI IS AZ A MIKROPIGMENTÁLÁS KEZELÉS FÉRFIAKNAK?

A mikropigmentáció, vagy pigment implantátum, egy rendkívül kifinomult eljárás, melynek alapja egy művészi hajszimulációs technika. Egy hozzáértő orvos által készített mikropigmentáció hihetetlenül természetes kinézetet eredményez.

Akár a többi általunk végrehajtott kezelés, a mikropigmentáció, vagy dermopigmentáció is valóban hatékony kozmetikai megoldást kínál a kopaszodással szenvedő emberek számára. A mikropigmátálás egy olyan tapasztalt szakember által végrehajtott optikai hajszimuláció (vagyis szőrtüsző replikáció), amely egy borotvált, vagy egy rövidre nyírt hajas fejbőr hatását kelti, függetlenül a kopaszodás stádiumától. A klinikánk által nyújtott szolgáltatásoknak köszönhetően, az olyan ügyfelek számára is elérhető a természetes hajhatás, akiknek egyetlen hajszál sincs a fejbőrükön.

Annak ellenére, hogy a kopaszodás, hajritkulás kezelésén alapuló fejbőrtetoválás kissé szokatlannak tűnik, fontos szem előtt tartani, hogy a férfi hajhullás kezelésére szolgáló mikropigmentálás technikája sokkal kifinomultabb, mint egy szokványos tetoválás. Ez a fajta paramedicinális mikropigmentáció teljesen más, speciális eszközöket követel meg, és sok év képzés szükséges ahhoz, hogy tökéletes eredményt hozhassunk létre.

A fejbőr mikropigmentálás, vagy más néven a mikro hajtetoválás nem sebészeti eljárás. A transzdermális hajreplikáció után nem szükséges semmiféle utókezelés, azonban lehetőség van arra, hogy akár többször is módosítsuk, átdolgozzuk a frizura kinézetét. Klinikánkon ügyfeleink számára lehetőséget nyújtunk személyes konzultációra, és a mikropigmentálás kezelését is itt hajtjuk végre.

 

MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZHATÓ A MIKROPIGMENTÁLÁS TECHNIKÁJA?

A mikropigmentálás egy művészi hajszimulációs technika, amely hatékony kezelést nyújt bármilyen hajhiánnyal, kopaszodással szemben. Ez a technika sötétíti a fejbőrt, így replikálja a hajhagymákat. Alkalmazható különböző területeken, a kopaszodás helyétől és mértékétől függően. A leggyakoribb mikropigmentálások, vagy dermopigmentációs kezelések a következők:

Hátráló hajvonal

A mikropigmentálás megoldást kínál a hajhullással küzdőknek. A legismertebb és legáltalánosabb kopaszodási minta a férfias kopaszodás, az úgynevezett patkó-hatás, melynek következtében az elülső hajvonal egyre inkább hátrébb húzódik. A mikro hajtetoválásnak köszönhetően visszaállítható az eredeti hajvonal, ami fiatalos és természetes megjelenést ad.

A fejtető kopaszodása

Egy másik gyakori formája a férfi kopaszodásnak, amikor a hajhiány a fejtetőn következik be. Az összes kopaszodási minta közül, ennek a hatása a legerősebb. A mikropigmentálásnak köszönhetően álcázható a kopaszodás, a fejbőr sokkal egyenletesebb lesz, ami eredményeként egy új, fiatalos külsőt nyerhet.

Teljes hajveszteség

Férfiak esetében a hajhullás és kopaszodás nagyon gyorsan történik. Egyeseknél néhány év elteltével teljes kopaszság alakul ki. Klinikánkon rendszeresen kezelünk teljesen kopasz ügyfeleket. A teljes hajhiány miatt ezek az emberek korlátozott számú lehetőségekkel rendelkeznek, hogy pontosan olyan külsőt kapjanak, amilyet szeretnének. Számukra a legoptimálisabb hajveszteség elleni kezelés a mikropigmentálás, mely esetükben kifejezetten látványos változást, eredményt jelent.

Alopecia areata által okozott hajveszteség

Az alopecia a fejbőr bármelyik részét megkülönböztetés nélkül érintheti, gyakran több, különböző méretű és eltérő súlyosságú kopasz területeket okozva. A hajhullás kezdete gyakran hirtelen következik be, és a súlyos hajvesztés visszatérő lehet. A mikropigmentálás egy új megoldást kínál erre a problémára is. Fontos észben tartani, hogy bár a kopaszodás nincs hátrányos hatással az emberi egészségre, de jelentős negatív hatással lehet az önbecsülésre. Klinikánk által kezelt, az alopecia különböző típusú tüneteivel szenvedő ügyfeleink esetében a mikropigmentációval kiváló eredményeket értünk el.

 

HAJÁTÜLTETÉS KORREKCIÓJA MIKROPIGMENTÁLÁS SEGÍTSÉGÉVEL

Egy tapasztalatlan sebész által végrehajtott hajbeültetést követően hegek maradhatnak a fejbőrön. Nem kell többé aggódnia emiatt, létezik megoldás, hiszen klinikánk tapasztalt szakemberekből álló csapattal rendelkezik. Azok számára is ajánljuk a mikropigmentálás lehetőségét, akik szeretnék elrejteni egy rossz hajbeültetés nyomait.

 

mikropigmentáció

mikropigmentáció

mikropigmentáció

mikropigmentálás

mikropigmentáció

mikropigmentáció

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHAT MIKROPIGMENTÁLÁS UTÁN?

A mikropigmentálás technikája az úgynevezett pigment implantokon alapszik, melyeket a fejbőr epidermális részén helyeznek el. Ezeket úgy tervezték, hogy egy optikai hajszimulációt képezzenek a fejbőrön, borotvált frizura hatását keltve.

Néhány páciens szeretné titokban tartani a barátok, rokonok, és munkatársak előtt, hogy részt vettek egy mikropigmentációs kezelésen. A páciensek többségénél rejtve marad az eljárás megtörténte, mivel a kezelés észrevehetetlen.

Bármi is az elképzelés, a kívánt eredmény, célunk, hogy túlszárnyaljuk azt. Sikerünk alapja az Ön elégedettsége, ezért bátran ajánljuk Önnek szolgáltatásainkat. Klinikánk a kopaszodás, hajhullás kezelése terén sok éves tapasztalattal és nagy profizmussal rendelkező csapattal várja leendő ügyfeleit. A mikropigmentáció eredménye természetes hatást kelt, mellyel sokkal kényelmesebben, gátlásoktól mentesen érezheti magát. A kezelés alatt minden esetben biztosított a maximális hozzáértés, így pácienseink teljes mértékben biztonságban érezhetik magukat.

MILYEN TÁMOGATÁSRA SZÁMÍTHAT A KLINIKÁTÓL A MIKROPIGMENTÁLÁS KAPCSÁN?

Klinikánkon törődünk ügyfeleinkkel, a világ számos pontjáról érkeztek már hozzánk emberek, akik megoldást kerestek problémájukra. A mikropigmentáció egy kiváló transzdermális haj replikáció, művészi szintű hajszimuláció. Az eredmény hatékony és gyors, gyökeresen megváltoztatja pácienseink életét. Klinikánk csapata tudja, hogy a kopaszság kezelése nagyon fontos döntés, ezért ügyfeleinket megfelelő tanácsokkal és ismeretekkel látjuk el a döntéshozatal előtt. A mikropigmentáció tervezési folyamatánál, és a kezelés alatt is biztosított a szakmai hozzáértés, tehát a páciens minden percben biztonságban érezheti magát. Vegyen részt Ön is egy ingyenes konzultáción, mindenféle kötöttség nélkül! A döntés teljesen az Ön kezében van. Ha még több információ érdekli a mikropigmentálással kapcsolatban, egyeztessen időpontot, és látogasson el klinikánkra! Sokféle módon kapcsolatba léphet velünk. Töltse ki online konzultációs űrlapunkat, kérjen visszahívást, vagy csak hívjon minket telefonon! A kezelés előtt javasolt egy bőrgyógyász, vagy hajgyógyász megkeresése.

Számos hajhullással, hajvesztéssel, kopaszodással küzdő ember számára hajuk eredeti állapotának visszaállítása csak egy álom, bizonyos kezelések magas költségei miatt. Klinikánk megoldást kínál ezen emberek problémájára, hiszen rugalmas mikropigmentációs árakat kínálunk, a megfelelő ár-érték arányt tartva.

A mikropigmentáció ára egyénenként változó, a hajveszteség mértékétől és súlyosságától függően. A kopaszodás mértékének, típusának megállapítására a Norwood-Hamilton skála nyújt segítséget. Ez a skála mutatja a férfias mintájú kopaszodás progresszív fázisait.

Ha szeretne még több információt kapni a mikropigmentálással kapcsolatban, keresse fel klinikánkat!

Telefonszámunk:  +36 30 198 9648