Hajtetoválás eredmények
2016-10-25
Az orvosi mikro-pigmentáció: A modern megoldás a kiterjedt hajvesztésre
2023-05-03

Trichopigmentáció

Trichopigmentáció

MIÉRT ÉPPEN MINKET VÁLASSZON TRICHOPIGMENTÁCIÓRA?

Hajklinikánk elkötelezetten áll az Önök rendelkezésére a kopaszodás elleni kezelésekkel. Legfőbb célunk az, hogy ügyfeleink megkapják a maximális törődést, kifogástalanul elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Tökéletesre fejlesztettük a haj szimuláció technikáját. Megvizsgáljuk a kezelendő területet, hogy valóban tisztában legyünk a várható eredménnyel. Hozzáértéssel, a szakértelemmel és a megfelelő eszközökkel is rendelkezünk a trichopigmentáció elvégzéséhez.

Klinikánk a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, a legnagyobb szakértelemmel, és tapasztalattal rendelkező sebészekkel rendelkezik.

A hagyományos tetováláshoz használt festékek, az idő elteltével gyakran hajlamosak változtatni a színükön. A trichopigmentáció technika alaposan letesztelt, és tökéletesre fejlesztett, hatékonysága maximálisan bizonyított.

MIT TESZ LEHETŐVÉ A TRICHOPIGMENTÁCIÓ?

A trichopigmentáció elvégzésére, kifejezetten erre a célra kifejlesztett, különleges eszközöket használunk.

A trichopigmentáció során fontos szem előtt tartani, hogy a több nem mindig jelent jobbat. A javasolt sűrűség függ a meglévő hajtól, bőrtónustól, és attól, hogy milyen stílusú hajat, hajvonalat szeretnénk kialakítani. A trichopigmentáció technikája, sokkal többről szól, mint pusztán sötétebbé tenni a bőrt.

A legfontosabb tényezők, melyek befolyással lehetnek a trichopigmentáció végeredményére a pigment színséma, a kívánt hajsűrűség, és az elülső hajvonal.

A legfontosabb tényező, mikor meghatározzuk a kívánt hajsűrűséget, a már meglévő haj sűrűsége. Ezt szem előtt kell tartani, annak érdekében, hogy a végeredmény természetes hatást keltsen. Kopasz páciens esetében, sokkal több lehetőség áll rendelkezésünkre (szemben azzal akinek csupán ritkuló haja van), mivel a pigment implantátumok sűrűségének nem kell megegyeznie a már meglévő hajsűrűséggel.

A bőrszínnek is meghatározó szerepe van az optimális hajsűrűség meghatározásában. Általában, a sötét, vagy napbarnított bőr nagyobb, míg a világos kisebb hajsűrűséget igényel. Ennek oka elsősorban az eltérő hajvastagság, textúra.

Munkánk során az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Büszkék vagyunk a 100%-os elégedettségi mutatónkra, hogy minden páciens egyedi és személyre szabott élményként élte meg a kezelést.

Ha szeretne végre megszabadulni a ritkuló haj okozta kellemetlenségektől, ne késlekedjen kapcsolatba lépni velünk, hogy kidolgozhassunk az Ön számára legmegfelelőbb kezelést, hogy igényeihez mérten a legjobb végeredményt kaphassa.

Ha szeretne még több információt kapni a trichopigmentáció módszerével kapcsolatban, keresse fel klinikánkat!

Kérjen ingyenes időpontot kollégánktól: 06 30 198 9648..