FUE pontok és/vagy FUT Hajbeültetés heg láthatók a donor területén? –Van rá megoldás az Ön számára. Természetes megjelenésű donorterületet érhet el az SMP fejbőr mikropigmentációnkkal és/vagy a díjnyertes S.H.E. módszerünkkel

FUE pontok és/vagy FUT Hajbeültetés heg láthatók a donor területén? –Van rá megoldás az Ön számára. Természetes megjelenésű donorterületet érhet el az SMP fejbőr mikropigmentációnkkal és/vagy a díjnyertes S.H.E. módszerünkkel

A HIMG hajbeültetési klinikán a donor területén látható FUT & FUE hegesedésre hajbeültetési megoldást kínál: hajbeültetést és az SMP-t. A FUT hegesedés területén a minimálisan invazív hajbeültetési módszerünkkel végzünk beültetést. Amennyiben FUE fehér pöttyei vannak az SMP azon is segíthet.

Sok ember számára lehangoló élmény lehet a hajhullás: az önbecsülésüket és önbizalmukat is befolyásolhatja. A hajbeültetési eljárások ezekre a problémákra kínálhatnak megoldást, természetes megjelenésű hajat biztosítva a betegeknek, növelve ezzel az önbizalmukat és javíthatják életminőségüket.
A hajbeültetési eljárások a donor területen eredményezhetnek néha hegesedést vagy fehér pöttyöket, ami csúnya lehet, és a pácienseknek az eredménnyel való elégedettségét befolyásolhatja. A HIMG hajbeültetési és SMP (Mikropigmentációs) klinikánkon a látható hegesedésre és/vagy fehér pontokra kínálunk megoldásokat, segítve a pácienseket abban, hogy a hegesedés láthatósága nélkül teljesebb megjelenésű hajfejet érjen el.

A hajbeültetés újabb megközelítése, a díjnyertes S.H.E. (angolul: Single Hair Extraction) technikánk ígéretes eredményeket mutatott, különösen a tartós és természetes megjelenésű haj létrehozásában.
Az eljárás során extra vékony tű segítségével nyerjük ki a hajhagymákat, biztosítva ezzel a környező haj és bőr minimális károsodását. A fejbőr mikropigmentációja (SMP) egy nem műtéti kozmetikai eljárás, amely a kis pigment pontok létrehozását foglalja magában a fejbőrön, a szőrtüszők megjelenését szimulálva.

Magyarázat a FUT és FUE Hajbeültetési Hegedésre

A follikuláris egység extrakció (FUE) és a follikuláris egység transzplantáció (FUT) a hajbeültetés két fő módszere. Mindkét módszer természetes megjelenésű eredményeket hozhat, azonban a FUT néha látható lineáris hegeket eredményezhet a donor területén.

FUT:
Azon a pácienseknek, akiknek látható hegesedése van a FUT-tól, nekik hajbeültetést vagy SMP-t (fejbőr mikropigmentációt) kínálunk a FUT hegbe. A hajszálakat közvetlenül a FUT hegbe ültetjük be a hajbeültetés során, így az kevésbé látható és természetes megjelenést segít elérni.
FUT Sebhelyek:
https://www.google.com/search?q=fut+scar+photos&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjMzPKH_9_9AhWehP0HHcz_AgoQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=577&dpr=1.5

SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után
SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után

FUE:
SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után A FUE eljárás esetében magába foglalja az egyes szőrtüszők eltávolítását a donor területéről minimális hegesedéssel, ami gyorsabb gyógyulási időt és kevésbé látható hegesedést eredményez. Azonban még a FUE is néha fehér pontokat eredményezhet a donor területén, ami látható lehet, ha a hajat rövidre vágják vagy borotválják.
https://www.google.com/search?q=fue+donor+white+dots&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiMz8rJgOD9AhWch_0HHR5FAw4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1280&bih=577&dpr=1.5#imgrc=1NSl-V7Cnj2w0M

FUE Heg korrekció előtt és után
FUE Heg korrekció előtt és után

SMP Fejbőr Mikropigmentáció

Az SMP egy olyan nem műtéti eljárás, amely magában foglalja a pigment kis pontjainak létrehozását a fejbőrbe, hogy elrejtse a fehér pontokat vagy a hajbeültetési hegeket így teljesebb megjelenést eredményez. Annak érdekében, hogy biztonságos és hatékony eredményeket biztosítsunk pácienseink számára, klinikánkon fejlett SMP technikákat alkalmazunk.

Fontos, hogy szakképzett és tapasztalt hajbeültetési klinikát válasszanak a páciensek a biztonságos és hatékony kezelés érdekében. A tapasztalt szakemberekből álló csapatunk a budapesti klinikánkon elkötelezett amellett, hogy a pácienseket haj-helyreállítási céljaik elérésében természetes megjelenésű eredményekkel segítse.

SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után
SMP (Fejbőr Mikropigmentáció) előtt és után

A díjnyertes S.H.E. (Single Hair Extraction) hajbeültetési módszer

A S.H.E. hajbeültetés egy minimálisan invazív és természetes megjelenést eredményezhet a hajhullásban szenvedő ügyfeleink számára. A S.H.E. eljárás során a hajszálakat kinyerjük a donor területről, szinte hegesedés nélkül, ami természetesebb megjelenést és gyorsabb gyógyulási időt eredményez. Ha szeretné visszanyerni az önbizalmát és helyreállítani a haját, a S.H.E. hajbeültetés lehet a tökéletes megoldás az Ön számára.

SMP a FUE pontokra/Hajbeültetés FUT hegre – árak és költségek:

FUE fehér pontok korrekciója SMP eljárással:
Korrekciós szolgáltatást kínálunk a FUE fehér pontokhoz klinikánkon, melynek összege: 285.000 Ft-tól. A korrekció segít teljesebb megjelenést elérni a fehér pontok láthatósága nélkül a pácienseknek.

FUT Horizontális Heg Korrekciója
SMP eljárással:

Az SMP ára nálunk: 285.000 Ft-tól
S.H.E. Minimálisan Invazív Hajbeültetés módszerrel:
A FUT hegre történő hajbeültetés ára: 49.000 Ft-tól / 1cm*
*1 cm az 1 cm hosszúságot jelent, függetlenül a heg szélességétől.

All inclusive:
műtét előtti konzultációk,
érzéstelenítés (hajbeültetés esetén)
hajátültetési műtét / SMP kezelés
műtét utáni ellátás / utasítások (SMP)

FUE és FUT okozta hegek a donor területen – Előtte és Utána Képek Férfiak és Nőknél

Klinikánkon elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mind a hajbeültetési eljárást kérő férfiak, mind a nők számára kiváló minőségű ellátást nyújtsunk. Képzett és nagy tapasztalattal rendelkező orvosokból álló csapatunk kiterjedt képzésben részesült a FUT Scar Solution (FUT heg korrekció) műtétek legújabb megközelítéseiről és technikáiról. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden eset egyedi, és prioritásként kezeljük, hogy időt szánjunk arra, hogy figyelmesen meghallgassuk aggodalmait és céljait a donorterülettel kapcsolatban. Amennyiben donorterületi transzplantációt keres a teljesebb vagy határozottabb megjelenés érdekében, csapatunk segíteni fog elérni a kívánt eredményeket. Mindemelett elkötelezettek vagyunk, hogy az Ön egyéni igényeihez igazítva személyre szabott ellátást nyújtsunk, így bízhat bennünk, hogy természetes megjelenésű eredményeket és kivételes szolgáltatást nyújtunk, amelyek növelik megjelenését és önbizalmát.

FUT és FUE okozta hegek a donor területen

A HIMG a legjobb klinika a FUT hegre és FUE Fehér pontokra történő hajbeültetésre

Amennyiben a hajbeültetés hegesedése befolyásolja önbizalmát és önbecsülését, budapesti klinikánkon hajátültetési hegesedési megoldásokat kínálunk, beleértve a hajbeültetést és az SMP-t, hogy segítsünk Önnek a hegesedés vagy fehér pontok láthatósága nélkül egy teljesebb megjelenés elérésében. S.H.E. módszerünk természetes megjelenésű eredményeket és minimális hegesedést produkál, valamint tapasztalt csapatunk elkötelezett amellett, hogy minden páciens számára hatékony és biztonságos kezelést nyújtson. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy lefoglaljon egy konzultációt, és fedezze fel a haj helyreállításának és hegesedésének korrekciójának lehetőségeit.

FOGLAJON MA IDŐPONTOT
  • Húzza ide a fotókat vagy
    Accepted file types: jpg, png.
    Fotók feltöltése

SMP Leggyakoribb kérdések:

Mit jelent az SMP (Fejbőr mikropigmentáció)?

Az SMP egy nem műtéti kozmetikai eljárás, amely a pigment kis pontjainak létrehozását foglalja magába a fejbőrbe, hogy szimulálja a szőrtüszők megjelenését.

Ön alkalmas az SMP-re?

Az SMP azok számára ideális megoldás, akiknek hajhullásuk vagy ritkulásuk van, illetve látható hegesedés vagy fehér pontjaik vannak a korábbi hajátültetési eljárásokból.

Hogyan zajlik az SMP?

Az SMP során egy kis tűvel pigmenteket helyezünk a fejbőrbe, létrehozva a szőrtüszők megjelenését. Az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik, és általában több órát vesz igénybe.

Fájdalmas az SMP eljárás?

Az eljárás során némi kellemetlenség jelentkezhet, az SMP-t általában minimálisan invazív és viszonylag fájdalommentes eljárásnak tekintik.

Meddig tart az SMP?

Az SMP több évig is eltarthat, de a pigment megjelenésének fenntartásához szükség lehet utókezelésekre.

Minden bőrtípusra és színre alkalmas az SMP?

Minden bőrtípus és színű személy számára alkalmas az SMP, továbbá a pigment testre szabható, hogy megfeleljen a páciens természetes hajszínének.

Van-e kockázata vagy mellékhatása az SMP-nek?

Az SMP-t általában biztonságosnak tekintik, a fertőzés, vérzés és allergiás reakciók kockázata fennállhat. Egyes betegek átmeneti bőrpírt vagy duzzanatot is tapasztalhatnak a kezelt területen.

Használható-e hegek vagy bőrbetegségek elfedésére az SMP?

Igen, az SMP használható anyajegyek vagy más bőrbetegségek, illetve hegek elfedésére, ami a természetes hajnövekedés látszatát kelti.

Tartós megoldás a hajhullásra az SMP?

Az SMP a természetes hajnövekedés látszatát keltheti, nem állandó megoldás a hajhullásra. A pigment megjelenésének fenntartásához szükség lehet javító fenntartó kezelésekre.